Solicitare completare chestionar pentru promovarea si implementarea economiei circulare in judetul Timis

La solicitarea Consiliului Judetean Timis, SC RUWATIM SMDP SRL (societate avand ca actionar unic Consiliul Judetean Timis) realizeaza un Studiu si Plan de actiune (strategie) pentru promovarea si implementarea economiei circulare in judetul Timis.

Avand in vedere domeniul de activitate si interes al organizatiei dvs,  am aprecia foarte mult ajutorul dvs, in vederea dezvoltarii unui plan de actiune care sa contribuie la promovarea economiei circulare in judetul nostru.

Va rugam sa ne sprijiniti in acest demers, prin completarea chestionarelor, conform link-urilor atasate:

  • LINK PENTRU SECTORUL PUBLIC

Deschide chestionarul

  • LINK PENTRU SECTORUL PRIVAT

Deschide chestionarul

Va multumim !

Viziunea societății

Viziunea societății este aceea de a deveni cel mai important furnizor de servicii de consultanță specializată pentru asociatul unic, Județul Timiș, în domeniile prioritare de dezvoltare ale județului pentru susținerea implementării Strategiei Integrate de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Timiș în perioada 2021-2027.

Misiunea societății

Misiunea societății este aceea de a furniza în baza Acordului cadru încheiat cu asociatul unic, Județul Timiș, servicii de consultanță specializată în domeniile de interes ale Consiliul Județean Timiș.

Obiectivul

Obiectivul pe termen mediu (2022-2024) este acela de a oferi asociatului unic Județul Timiș toate serviciile de specialitate în domeniile cheie de interes pentru derularea investițiilor județului Timiș, conform cu obiectivele Strategiei Integrate de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Timiș în perioada 2021-2027.

Toate drepturile rezervate - RUWATIM SMDP SRL